Wasbare luiers voorwassen

Wasbare luiers drogen

“Hebben jullie wat te vieren?” vragen klanten ons als ze onze winkel in Meppel binnen lopen. We hebben geen jubileum of verjaardag te vieren, het zijn honderden splinternieuwe wasbare luiers die door ons hele pand hangen!

Eind oktober kregen wij een bericht binnen via WhatsApp: “Ik heb een specifieke vraag en ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.” Wat bleek? Het was Ilka van Nappy’s.nl. Een webwinkel in wasbare luiers, waarmee ruim 260 kg. afval door wegwerpluiers wordt voorkomen!

  • wasbare luiers voorwassen en drogen Nappy's
  • wasbare luiers van nappys voorwassen voor kraamweek rotterdam
  • wasbare luiers voorwassen en drogen

Nu kreeg Ilka met haar team een opdracht door de Gemeente Rotterdam toegekend. De gemeente wil namelijk het gebruik van wasbare luiers stimuleren onder hun inwoners en Nappys.nl benaderd om ze te leveren. Met hulp van de kraamzorg worden deze luiers tijdens de kraamweek verspreid aan gezinnen met een pasgeboren baby.

Voorwassen van wasbare luiers

Echter, deze newborn luiers moeten eerst goed ingewassen worden. Als dat niet gebeurd, dan nemen de luiers onvoldoende vocht op. En dat wil je niet hebben met luiers. Daarom is ons gevraagd de luiers te wassen.

Om nieuwe wasbare luiers en inleggers goed absorberend te maken is het nodig om ze minimaal vijf keer te wassen. Dit hebben wij gedaan op 60 graden met reinigingsvloeistof met het EU Ecolabel keurmerk en 25% hergebruikt koelwater – schoon water wat eerder gebruikt is om de droogkuismachine te koelen.

Speciale opdrachten

Als gespecialiseerde textielreiniger is geen opdracht te gek. Zo reinigen wij al tijden mascottekoppen van onder andere Kostuumhuis Kalf en is zelfs de kleding van volledige theaters ons niet te gek. Denk daarom aan Meinen Stomerij & Wasserij als u een professionele textielreiniger zoekt voor uw project. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Gratis advies van Nappy’s.nl over wasbare luiers

Even wat informatie van Nappy’s.nl:

Wil je graag meer informatie over wasbare luiers, wil je weten wat de beste wasbare luier voor je kindje is of ben je gewoon het overzicht een beetje kwijt geraakt? Breng dan eens een bezoekje aan één van hun consulenten.

Zo’n consult over wasbare luiers is voor jou als klant helemaal gratis en er wordt alle tijd voor je genomen onder het genot van een kopje thee, koffie of iets anders. De consulenten zijn allemaal moeders met veel eigen ervaring, dus niemand die jullie beter op weg kan helpen dan zij!

Zij hebben bijna het hele assortiment van Nappy’s.nl aan wasbare luiers in huis en hebben ook met bijna alles eigen ervaring. Ze krijgen een vaste vergoeding per consult en zijn dus niet afhankelijk van een koop van jou als klant. No pressure dus! Neem alle informatie tot je en denk er rustig over na.