Laat ons de gordijnen reinigen, dan hangen wij ze ook weer op.

Gordijnen

Full service gordijnen reiniging

Kies voor volledige verzorging en laat Meinen Stomerij & Wasserij uw gordijnen naast reinigen ook afhalen en weer ophangen.

gordijnen

Particulier en zakelijk

Wij kunnen zowel bij u thuis als op de zaak komen. Dit kan op een moment dat het u het best uit komt. Ook in het weekend.

gordijnen

Laat de trap in de schuur

Bespaar tijd en moeite door ons de het werk te laten doen. Wij halen de raambekleding eraf en hangen het weer op. Bovendien nemen wij onze eigen trappen mee. Ideaal, toch?

Over de reiniging

Gordijnen stomen of wassen

Allereerst: stomen is niet de beste benaming. Lees hier meer over onze reinigingsmethoden. Om de juiste reiniging te garanderen worden bij Meinen Stomerij & Wasserij twee reinigingsmethoden gehanteerd: droog reinigen en natwas.

Gordijnen stomerij

Gordijnen strijken en persen

Na reiniging werken wij de gordijnen af. Dit doen we door de gordijnen te persen en te strijken. De koppen worden gestreken en de rest geperst en/ of stoom doorheen geblazen. Hierna hangen we de gordijnen uit.

stomerij

Verantwoorde reiniging met Ecolabel

Onze natreiniging hoort bij de meest geavanceerde van de wereld. Bovendien reinigen wij met exacte doseersystemen met EU-Ecolabel reinigingsmiddelen.

EU Ecolabel

Neem contact op

Voor een afspraak op maat.

Gepubliceerd op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *