Professionele reiniging voor bedrijfskleding

Meinen Stomerij & Wasserij biedt u een all-in-one service: bedrijfskleding wassen, stomen plus reparatie.

Voor alle soorten textiel: van beurskleding tot doorwerkjas en van overall tot koksbuis

Horeca kleding wassen

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vraag een offerte, advies of een proefwassing/-reiniging aan. Uiteraard geheel gratis en vrijblijvend.

Voor & na

Dankzij onze professionele reinigingsmethoden kunnen wij u helpen uw duurzaamheidsdoelen te behalen. Zo kunt u vele malen langer met uw bedrijfskleding doorwerken, omdat slijtage wordt geminimaliseerd. Bovendien kan onze kleermaker eventuele reparaties uitvoeren, zodat u nieuwe aanschaf kunt uitstellen.

bedrijfskleding wassen Prijslijst Meinen Stomerij en Wasserij - Stomerij voor de zaak
Zo komen overalls vaak binnen.
wasserij en stomerij voor de zaak
Na reiniging

Onze unieke werkwijze

waarom de stomerij open mag blijven tijdens de lockdown

Intensieve vlekverwijdering

Bedrijfskleding wordt vaak intensief gedragen. Met als gevolg dat het sterk vervuild raakt. Daarom behandelen wij de vlekken eerst voor, zodat iedereen binnen uw organisatie er fris en hygiënisch schoon bij loopt!

Horeca kleding wassen

Extra behandeling tegen vetvlekken

Vetvlekken zijn er in allerlei soorten en maten: door motorolie tot frituurvet. En deze vlekken vragen om verschillende behandelingen. Zo reinigen wij kokskleding eerst in KWL en vervolgens in de natwas. Dit is nodig, omdat vet niet in water oplost, maar wel in de dry clean.

Wij reinigen onder andere voor:

Bedrijfskleding wassen met certificering

bedrijfskleding

Duurzame textielreiniging met EU-Ecolabel

Duurzaamheid speelt bij Meinen Stomerij & Wasserij een belangrijke rol. Al in 2001 begonnen wij met het hergebruiken van koelwater. Dit water wordt eerst gebruikt bij het droogreinigen om de KWL-machine te koelen. Vervolgens wordt het schone water hergebruikt tijdens het natwassen. Bovendien reinigen wij met exacte doseersystemen met daar aangekoppeld EU-Ecolabel reinigingsmiddelen.

Bedrijfskleding brandwerend impregneren

Veiligheid voorop: TÜV-gecertificeerd

Ons impregneermiddel voor het vlamwerend – of brandvertragend – maken van gordijnen is TÜV-gecertificeerd en wordt ook gebruikt voor het impregneren van de vliegtuigstoelen van Lufthansa.

Certificaat en reinigingsbestand

Kiest u voor brandwerend impregneren, dan ontvangt u van ons een certificaat voor brandveiligheid. Ook houden wij een bestand voor u bij, zodat duidelijk is hoevaak elk artikel is gereinigd.


Wij kunnen alle soorten bedrijfskleding wassen

Overalls

Industriële werkkleding zoals overalls en werkjassen. Dikke isolerende kleding voor koel- en vriescellen, overalls met olievlekken of brandwerend geïmpregneerde kleding.

Promotiekleding

Bedrukte bedrijfskleding voor promotiedoeleinden, zoals polo’s en softshell jacks. Ook voor ander promotietextiel, waaronder vlaggen en schoonloopmatten.

Horeca

Kleding van bedienend en keuken personeel. Onder andere shirts, polo’s, blouses, sloven, koksbuizen en -broeken. Daarnaast kunnen wij al uw overige horeca-textiel reinigen.

Vraag online advies of een offerte aan

Omschrijf welke artikelen u wilt laten reinigen
Winkelwagen