Professionele reiniging voor bedrijfskleding

Voor overalls, promotiekleding en meer

Voor alle soorten bedrijfskleding

Overalls

Industriële werkkleding zoals overalls en werkjassen. Dikke isolerende kleding voor koel- en vriescellen, overalls met olievlekken of brandwerend geïmpregneerde kleding.

Promotiekleding

Bedrukte bedrijfskleding voor promotiedoeleinden, zoals polo’s en softshell jacks. Ook voor ander promotietextiel, waaronder vlaggen en schoonloopmatten.

Horeca

Kleding van bedienend en keuken personeel. Onder andere shirts, polo’s, blouses, sloven, koksbuizen en -broeken. Daarnaast kunnen wij al uw overige horeca-textiel reinigen.

Wij reinigen voor:

Vraag advies of een offerte aan


Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

Hoe gaan wij te werk?

waarom de stomerij open mag blijven tijdens de lockdown

Vlekverwijdering

Bedrijfskleding wordt vaak intensief gedragen. Met als gevolg dat het sterk vervuild raakt. Daarom behandelen wij de vlekken eerst voor. Zo loopt iedereen binnen uw organisatie er fris en hygiënisch schoon bij!

Horeca kleding wassen

Vetvlekken

Vetvlekken zijn er in allerlei soorten en maten: door motorolie tot frituurvet. En ze vragen om verschillende behandelingen. Zo reinigen wij kokskleding eerst in KWL en vervolgens in de natwas. Dit is nodig, omdat vet niet in water oplost, maar wel in de dry clean.

Voor & na

Prijslijst Meinen Stomerij en Wasserij - Stomerij voor de zaak
Zo komen overalls vaak binnen.
wasserij en stomerij voor de zaak
En zo ontvangen onze klanten de overalls weer.
Bedrijfskleding brandwerend impregneren

Veiligheid voorop

Ons impregneermiddel voor het vlamwerend – of brandvertragend – maken van gordijnen is TÜV-gecertificeerd en wordt ook gebruikt voor het impregneren van de vliegtuigstoelen van Lufthansa.

Certificaat en reinigingsbestand

Kiest u voor brandwerend impregneren, dan ontvangt u van ons een certificaat voor brandveiligheid. Ook houden wij een bestand voor u bij, zodat duidelijk is hoevaak elk artikel is gereinigd.

Vraag advies of een offerte aan


Uiteraard gratis en geheel vrijblijvend.

bedrijfskleding

Duurzame textielreiniging

Duurzaamheid speelt bij Meinen Stomerij & Wasserij een belangrijke rol. Al in 2001 begonnen wij met het hergebruiken van koelwater. Dit water wordt eerst gebruikt bij het droogreinigen om de KWL-machine te koelen. Vervolgens wordt het schone water hergebruikt tijdens het natwassen. Bovendien reinigen wij met exacte doseersystemen met daar aangekoppeld EU-Ecolabel reinigingsmiddelen.

Vraag online advies of een offerte aan

Omschrijf welke artikelen u wilt laten reinigen

Laat ook uw gordijnen reinigen!

Naast bedrijfskleding kunt u van alles van textiel en leer laten reinigen. Laat Meinen Stomerij en Wasserij daarom ook uw gordijnen eens grondig reinigen!

Winkelwagen