Bruidskleding

Uw bruidsjurk in vertrouwde handen. Al sinds 1957.

Bruidsjurk stomen

Een bruidsjurk stomen is het werk van de specialist. Meinen Stomerij & Wasserij is de specialist bij uitstek. Zo zijn er al honderden kersverse bruiden u voorgegaan.

Want een bruiloft begint vaak met een hagelwitte bruidsjurk, aan het einde van de dag zit diezelfde jurk onder de vlekken. Meestal komt dit door fotosessies in de bossen en natuurlijk de gezellige feesten in de avond. Bij Meinen Stomerij & Wasserij wordt uw bruidsjurk daarom met de hand voorbehandeld en duurzaam gereinigd.

Bekijk hier één van onze stappen voor reiniging:

Omdat bruidsjaponnen altijd bijzonder vuil zijn aan de onderkant, gaan we de vlekken eerst met de hand te lijf. Vervolgens wordt de jurk gereinigd en daarna gestreken.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het reinigen van een bruidsjurk bij Meinen Stomerij & Wasserij?

De prijs verschilt tussen onze winkel in Meppel en onze Pick-Up-Points. Bekijk daarom onze prijslijst voor onze actuele prijzen.

Hoe lang duurt de reiniging van een bruidsjurk?

Normaal gesproken neemt de reiniging van een bruidsjurk tot vier weken in beslag. U krijgt bovendien bericht van ons zodra uw bruidskleding weer klaar is.

Kunnen alle soorten bruidsjurken gereinigd worden?

Jazeker, Meinen Stomerij & Wasserij beschikt over alle middelen die nodig zijn voor een perfect resultaat. Dus of uw bruidsjurk van polyester of zijde is gemaakt: onze specialisten maken het weer onberispelijk schoon.

bruidsjurk stomen

Denk ook aan uw trouwpak

Natuurlijk denkt iedereen bij bruidskleding gelijk aan de jurk. Toch verdient het trouwpak na de bruiloft ook de nodige aandacht. Kies daarom voor de stomerij met ruim 60 jaar ervaring en persoonlijke aandacht: Meinen Stomerij & Wasserij. (Foto: onze partner Suits and Ties)