Stomerij Dalfsen

Zoekt u een stomerij in Dalfsen? Dan kunt u terecht bij Geke Kledingreparatie. Hier komen wij twee keer per week om stoom- en wasgoed op te halen en af te leveren. Dit vindt plaats op woensdag en vrijdag.

Over Geke Kledingreparatie

stomerij Dalfsen

Geke Roseboom

Mijn naaam is Geke Roseboom. Sinds 1983 woon ik samen met mijn man in Dalfsen.

Vanaf mijn jeugd ben ik bezig met naaien en heb ik vele creatieve hobby’s. Na het werken met kinderen, in de catering en in de zorg, ben ik in 2015 begonnen bij ANNE Kledingreparatie & Stomerij. Vanaf 1 januari 2016 mocht ik de winkel zelfstandig draaien.

Per 17 mei 2016 heeft de winkel een nieuwe eigenaar gekregen. Deze werkgever heeft de winkel mijn naam gegeven: GEKE Kledingreparatie & Stomerij. Sinds 4 juli 2017 ben ikzelf de eigenaar van de winkel en heet nu GEKE Kledingreparatie en Stomerij.


Met veel plezier bespreek ik met mijn klanten hoe een kledingprobleem het beste kan worden opgelost. Het is heerlijk om te zien dat de mensen hun kleding weer met plezier kunnen dragen.

Wij zijn ook het Stomerij-Pick-Up-Point in Dalfsen van Meinen Stomerij & Wasserij in Meppel.

Iedere woensdagochtend en vrijdagmiddag verstuur en ontvang ik uw kleding, gordijnen en dekbedden enz.. De stomerij zorgt ervoor dat alles netjes schoon en verpakt weer bij ons in de winkel kan worden opgehaald. Onze ervaring is dat Meinen Stomerij & Wasserij in het bijzonder extra goed is in het verwijderen van vlekken!

Waarvoor kun je bij Geke Kledingreparatie terecht?

Bij Geke Kledingreparatie kunt u alles van textiel en leer laten reinigen. Van stropdas tot bootkap en van trouwjurk tot matrashoes.

  • Dekbedden
  • Bedrijfskleding
  • Jassen (regenjassen, ski-jassen, winterjassen, etc.)
  • Gordijnen, vitrages en inbetweens
  • Bruidskleding en overige feestkleding
  • Kwetsbare stoffen (antiek, haute couture)
  • Vloerkleden
trouwjurk stomen

Bruidskleding

Een bruidsjurk stomen is het werk van de specialist. Meinen Stomerij & Wasserij is de specialist bij uitstek. Zo zijn er al honderden kersverse bruiden u voorgegaan.

Want een bruiloft begint vaak met een hagelwitte bruidsjurk, aan het einde van de dag zit diezelfde jurk onder de vlekken. Meestal komt dit door fotosessies in de bossen en natuurlijk de gezellige feesten in de avond. Bij Meinen Stomerij & Wasserij wordt uw trouwjurk daarom met de hand voorbehandeld en duurzaam gereinigd.

wasserij en stomerij voor de zaak

Bedrijfstextiel

Ook via Geke Kledingreparatie: textielreiniging voor de zaak. Meinen Stomerij & Wasserij is de ideale partner voor oplossingen op maat. Met tevreden klanten in verschillende sectoren. Voor onder andere de reiniging van horecakleding, werkkleding, promotiekleding, bedlinnen en raambekleding.

Openingstijden stomerij Dalfsen: Geke Kledingreparatie

Zondag
Gesloten
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 – 12:30, 13:30 – 17:00
Woensdag
09:00 – 12:30, 13:30 – 17:00
Donderdag
09:00 – 12:30, 13:30 – 17:00
Vrijdag
09:00 – 12:30, 13:30 – 17:00
Zaterdag
09:00 – 12:30, 13:30 – 17:00

Adres: Wilhelminastraat 8, 7721 CH Dalfsen

Telefoon: 06 53193897