Stomerij Ruinen

Stomerij Ruinen bij Marskramer

Voor al uw stoom- en wasgoed in Ruinen kunt u terecht bij ons Pick Up Point bij Marskramer.

Zoekt u een stomerij in Ruinen? Dan kunt u terecht bij ons Pick Up Point Marskramer Ruinen. Hier komen wij eenmaal per week om stoom- en wasgoed op te halen en af te leveren. Dit vindt plaats op woensdag.

Contactgegevens

Als u vragen heeft over ons Pick Up Point bij Marskramer in Ruinen, neem dan gerust contact op. Hier vindt u de contactgegevens van uw stomerij in Ruinen.

Adres

Smeestraat 21
7963 AJ, Ruinen

Contact

0522 47 19 00
marskramerruinen@live.nl

Openingstijden

ZondagGesloten
Maandag08:30 – 18:00 uur
Dinsdag08:30 – 18:00 uur
Woensdag08:30 – 18:00 uur
Donderdag08:30 – 18:00 uur
Vrijdag08:30 – 18:00 uur
Zaterdag08:30 – 17:00 uur
stomerij ruinen

Over Marskramer Ruinen

Marskramer biedt een compleet assortiment artikelen om de huishouding gemakkelijk en plezierig te maken. Kookartikelen en een ruim assortiment artikelen voor ‘eten en drinken’, zijn prominent aanwezig. Net als de stomerijservice natuurlijk.

Marskramer Ruinen

Een familiebedrijf

Net als Meinen Stomerij & Wasserij is ook Marskramer Ruinen een familiebedrijf. In 1973 opgericht en nu in handen van de tweede generatie. Leonie (foto) helpt u graag!

Meer dan alleen Marskramer…

Veel Marskramers hebben de Toys2Play speelgoedcollectie. Zo ook Marskramer Ruinen. Maar ook voor kantoorartikelen, waaronder een cartridge voor uw printer, campingartikelen, primagaz, klompen, laarzen, wenskaarten, postzegels en uw stoomgoed bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast is Marskramer Ruinen een DHL servicepunt.

Zoekt u een cadeautje en kunt u het niet vinden, dan hebben wij ook Marskramer- en Toys2Play-cadeaukaarten.

Bij ons kunt u met pin betalen (Klein bedrag, pinnen mag!). Wij accepteren VVV-bonnen. U hoeft nooit bang te zijn dat u uw auto niet kwijt kunt: er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.

stomerij aan huis

Meinen Stomerij & Wasserij Pick Up Points

Op zoek naar een Pick Up Point bij u in de buurt? Onze stomerijservice brengen wij dicht bij huis in een groot deel van de regio Meppel, Hoogeveen en Zwolle. Bekijk alle Meinen Stomerij & Wasserij Pick Up Points.

Winkelwagen