Zakelijk

Oplossingen op maat voor het MKB en (semi-)overheid

Zakelijk professionele textielreiniging

Horeca & Leisure

Maak kennis met het maatwerk van Meinen Stomerij & Wasserij. Wij zijn er juist voor het MKB, zoals de kleinere hotels en restaurants. En natuurlijk campings, groepsaccommodaties en B&B’s.

Industrie & Kantoor

Personeel is het visitekaartje van het bedrijf. Daarom helpen wij u ervoor te zorgen dat uw personeel er verzorgd bij loopt. Of ze nou een overall of een pak dragen.

Bijzonder textiel

Heeft u bijzonder textiel te reinigen of wilt u nieuwe kleding opfrissen?

Horeca

Cafés, restaurants en cafetaria’s zijn vlekkenmakers bij uitstek. Dankzij onze ruim 60 jaar ervaring en de nieuwste technologieën leveren wij resultaten die u niet voor mogelijk had gehouden. Zo verwijderen wij voor Hillies Snackbar in Staphorst de vetvlekken uit de polo’s en schorten. Hierdoor loopt hun personeel er altijd schoon en fris bij. Zij zijn immers het visitekaartje van de onderneming.

Leisure

Biedt u overnachtingen aan als camping, B&B of hotel? De meeste wasserijen weigeren kleine partijen wasgoed. Bij Meinen Stomerij & Wasserij kunt u wél terecht met uw linnengoed. Zo verzorgen wij de reiniging van dekbedovertrekken, slopen en lakens van verschillende accommodaties in de omgeving van Meppel.

Vertrouwd door o.a.:

Logo Hillies Snackbar

Industrie

Overalls worden in no-time vuil. Daar zijn ze voor gemaakt, maar zo nu en dan is reiniging noodzakelijk. Vooral ingesleten vuil en olie zorgen ervoor dat thuis overalls wassen niet aan te raden is. De apparatuur bij Meinen Stomerij & Wasserij is wel bestand tegen industrieel vuil. Daarom leveren wij ongekend schone resultaten en service op maat. Ook voor brandwerend impregneren!

Kantoor

Heeft u een stand op een beurs gehad of heeft u net uw personeel in een nieuw pak gehesen? Dan is het van belang dat ze er schoon en fris bij blijven lopen. Van polo’s tot kostuums, maar ook promotiemateriaal als vlaggen en schoonloopmatten. Zo zorgt u ervoor dat uw zaak en uw personeel een echt visitekaartje is! Maak gelijk een afspraak.

Vertrouwd door o.a.:

Logo Lifting Plus

Feestkleding

Van Sinterklaasmantels tot mascottekoppen: feest- en theaterkostuums zijn er in allerlei soorten en maten. Bovendien is uw inkomen afhankelijk van deze kleding. Daarom vertrouwen verschillende kledingverhuur bedrijven al decennia op de kwaliteit van reiniging van Meinen Stomerij & Wasserij.

Re-conditioneren

U specialiseert zich in maatpakken en laat deze in het buitenland maken? Meestal versturen de ateliers deze kleding vacuümverpakt om verzendkosten te drukken. Dan is re-conditioneren van essentieel belang. Hierdoor worden ongewenste vouwen verwijdert en komt er weer model in de pakken.

Vertrouwd door o.a.:

Veelgestelde vragen

Wat wordt bedoeld met kleinschalige hotels of B&B’s?

Veel B&B’s, campings en de wat kleinere groepsaccommodaties kunnen niet terecht bij grote wasserijen. Simpelweg omdat het volume te laag is. Daarom zijn wij er speciaal voor deze kleinere ondernemingen. Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Ik heb nogal haast. Is spoedservice mogelijk?

Ja, meestal wel. Doordat de lijntjes kort zijn bij ons, kunnen we veel extra service bieden.

Wat is het verzorgingsgebied van Meinen Stomerij & Wasserij?

Ongeveer een straal van 25 km. rondom Meppel. Echter, mocht u daar buiten vallen is dat geen probleem. Neem daarom gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor u te bespreken.