Trouwjurk stomen

Uw bruidsjurk in vertrouwde handen. Sinds 1957. Regel de reiniging nu ook online. Met afspraak op maat.

Trouwjurk stomen (of eigenlijk: laten reinigen)

Een trouwjurk stomen is het werk van de specialist. Meinen Stomerij & Wasserij is de specialist bij uitstek. Zo zijn er al honderden kersverse bruiden u voorgegaan.

Want een bruiloft begint vaak met een hagelwitte bruidsjurk, aan het einde van de dag zit diezelfde jurk onder de vlekken. Meestal komt dit door fotosessies in de bossen en natuurlijk de gezellige feesten in de avond. Bij Meinen Stomerij & Wasserij wordt uw trouwjurk daarom met de hand voorbehandeld en duurzaam gereinigd.

Denk ook aan uw trouwpak

Natuurlijk denkt iedereen bij bruidskleding gelijk aan de jurk. Toch verdient het trouwpak na de bruiloft ook de nodige aandacht. Kies daarom voor de stomerij met ruim 60 jaar ervaring en persoonlijke aandacht: Meinen Stomerij & Wasserij.

Wat onze klanten vertellen

“Goede en snelle service.”

Alicja Kragt, via Google Reviews

“Goede service en erg klantvriendelijk personeel.”

Jeannet Held, via Trustpilot

“Mooi familiebedrijf in het centrum van Meppel. Persoonlijke benadering en meedenken met de klant, kortom; top.”

Jasper Steen, via Facebook

Bekijk hier één van onze stappen voor reiniging:

Omdat bruidsjaponnen altijd bijzonder vuil zijn aan de onderkant, gaan we de vlekken eerst met de hand te lijf. Vervolgens wordt de jurk gereinigd en daarna gestreken.

Hoe werkt het online bestellen?

  • Plaats veilig en gemakkelijk een bestelling in onze webshop
    Alle te reinigen artikelen kunt u toevoegen aan het winkelmandje. Betaal gemakkelijk en snel via iDeal of creditcard.
  • Kies een persoonlijk ophaal- en bezorgmoment
    Na het afronden van de bestelling ontvangt u van ons een link waarmee u het ophaal- en bezorgmoment van uw voorkeur kunt kiezen. Dat ziet er zo uit.
  • Reiniging is altijd in onze eigen stomerij in Meppel
    Zodra wij uw bruidskleding hebben opgehaald gaan we er direct mee aan de slag. Het duurt doorgaans circa drie weken tot uw bruidsjurk klaar is. Heeft u meer haast? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

FAQ

Waar kan ik mijn trouwjurk inleveren voor reiniging?

U kunt uw trouwjurk bij ons inleveren ter reiniging. Dit kan in onze winkels in Meppel, bij één van onze Pick-Up-Points of laat ons de bruidsjurk ophalen. Wij nemen contact met u op zodra de bruidskleding klaar is.

Hoe lang duurt het?

Normaal gesproken duurt de reiniging van een trouwjurk drie tot vier weken. In de meeste gevallen duurt het minder lang, daarom krijgt u van ons een bericht of bellen we u op zodra het klaar hangt.

Kunnen alle soorten bruidsjurken gereinigd worden?

Jazeker. Van wildzijde tot polyester en alles ertussenin. Van eenvoudige minimalistische jurken tot sprookjesachtige prinsessenjurken, bij Meinen Stomerij & Wasserij kunt u het laten reinigen.

Moet ik een afspraak inplannen?

Nee, mits u bij ons in de winkel of bij één van onze Pick-Up-Points komt. Plaatst u uw bestelling online, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Bovendien kunt u ook altijd bellen voor een afspraak voor het ophalen en bezorgen van uw trouwjurk.