Professionele reiniging van bruidskleding

Ongeacht de stof of het aantal lagen

Trouwjurk stomen (of eigenlijk: laten reinigen)

Een trouwjurk stomen is het werk van de specialist. Meinen Stomerij & Wasserij is de specialist bij uitstek. Zo zijn er al honderden kersverse bruiden u voorgegaan.

Want een bruiloft begint vaak met een hagelwitte bruidsjurk, aan het einde van de dag zit diezelfde jurk onder de vlekken. Meestal komt dit door fotosessies in de bossen en natuurlijk de gezellige feesten in de avond. Bij Meinen Stomerij & Wasserij wordt uw trouwjurk daarom met de hand voorbehandeld en duurzaam gereinigd.

Denk ook aan uw trouwpak

Natuurlijk denkt iedereen bij bruidskleding gelijk aan de jurk. Toch verdient het trouwpak na de bruiloft ook de nodige aandacht. Kies daarom voor de stomerij met ruim 60 jaar ervaring en persoonlijke aandacht: Meinen Stomerij & Wasserij.

Wat onze klanten vertellen

“Goede en snelle service.”

Alicja Kragt, via Google Reviews

“Goede service en erg klantvriendelijk personeel.”

Jeannet Held, via Trustpilot

“Mooi familiebedrijf in het centrum van Meppel. Persoonlijke benadering en meedenken met de klant, kortom; top.”

Jasper Steen, via Facebook

Bekijk hier één van onze stappen voor reiniging:

Omdat bruidsjaponnen altijd bijzonder vuil zijn aan de onderkant, gaan we de vlekken eerst met de hand te lijf. Vervolgens wordt de jurk gereinigd en daarna gestreken.

FAQ

Hoe werkt online bestellen?

Heel simpel. Klik op bestellen, log in (we hebben immers een adres nodig), kies een haal- en bezorgdatum, selecteer de te reinigen artikelen en klik op plaats bestelling.

Hoe lang duurt het tot mijn bestelling klaar is?

Normaal gesproken duurt de reiniging drie dagen. Daarom hebben we op het moment bijvoorbeeld tijdvakken op woensdagen en zaterdagen. Bruidskleding duurt echter wat langer. U kunt beter rekening houden met circa drie weken.

Kan ik van deze service gebruikmaken, ook als ik buiten Meppel woon?

We komen verder dan Meppel alleen. Alle omliggende gemeenten horen ook bij ons verzorgingsgebied. Bijvoorbeeld De Wolden, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en Zwolle.

FAQ

Waar kan ik mijn trouwjurk inleveren voor reiniging?

U kunt uw trouwjurk bij ons inleveren ter reiniging. Dit kan in onze Pick-Up-Points of laat ons de bruidsjurk ophalen. Wij nemen contact met u op zodra de bruidskleding klaar is.

Hoe lang duurt het?

Normaal gesproken duurt de reiniging van een trouwjurk drie tot vier weken. In de meeste gevallen duurt het minder lang, daarom krijgt u van ons een bericht of bellen we u op zodra het klaar hangt.

Kunnen alle soorten bruidsjurken gereinigd worden?

Jazeker. Van wildzijde tot polyester en alles ertussenin. Van eenvoudige minimalistische jurken tot sprookjesachtige prinsessenjurken, bij Meinen Stomerij & Wasserij kunt u het laten reinigen.

Moet ik een afspraak inplannen?

Nee, mits u bij ons in de winkel of bij één van onze Pick-Up-Points komt. Plaatst u uw bestelling online, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Bovendien kunt u ook altijd bellen voor een afspraak voor het ophalen en bezorgen van uw trouwjurk.

Winkelwagen